Volkswagen Bedrijfswagens

on Jul 25 in Client Records by admin
Volkswagen Bedrijfswagens
Mensen die dag in dag uit werken en leven in hun bedrijfswagen krijg je er niet zomaar uit. Daarom grepen we de periode van de bouwvak aan om ze aan te sporen hun wagen even voor onderhoud bij de Volkswagen bedrijfswagendealer achter te laten. Naast dat het gewoon slim is om juist dan onderhoud te laten uitvoeren hebben we het nog nét iets aantrekkelijker gemaakt. Door samen te werken met Universal Music kreeg iedereen behalve een perfect onderhouden bedrijfsauto ook nog eens 75 gratis muziek downloads mee. Dat klonk voor heel veel mensen heel erg lekker.

Een nieuwe toeter voor alle bedrijfswagens.

Laat Volkswagen maar schuiven.

Spiegelhangers die de lading dekken.

Banners die iedereen in beweging krijgen.

Op vakantie gaan klonk nog nooit zo lekker.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.