Audi Top Service

on Oct 10 in Client Records, Records, Slider by admin
Audi Top Service
Audi After Sales vroeg ons zoveel mogelijk Audi rijders en fans in contact te brengen met (de kwaliteit van) Audi Top Service. De service bij de Audi dealer heet niet voor niets Audi Top Service. Er wordt keihard gewerkt en gerend voor elke klant. Het beeld van een professionele pit crew in actie verbeeldt dát niveau nog wel het allerbeste. Maar dat top service leveren echt een hele prestatie is laat de ultieme pitgame, ‘Race tegen de klok’, iedereen voelen. Facebook-vrienden kruipen, op facebook.com/audiNL, in de huid van de Jackman, de Lollipopman, de Tyreman, de Windowman of de Gasman. Het gaat allemaal om de snelste tijd, en alléén de allerbeste service wint…

Ben jij Le Mans genoeg?

De enige manier om daar achter te komen is ‘Race tegen de klok’ zelf te spelen. Alleen of met je vrienden. Bekijk eerst de gametrailer of klik direct op de link hieronder en zet de snelste tijd neer.

Game trailer.

Screenshots van de game.


Credits

Bureau: Doorn & Roos
Concept & Creatie: David Bergmans, Jeroen Flink & Wilbert Leering
Game development en Productie: TribewiseRhinofly
Online Strategie: Matthijs Roumen, Bas Gezelle (Tribewise)
3D productie: VizVis
Soundtrack & Sound design: Big Orange
Trailer: A Cow Says Moo